BED HEAD body by BED HEAD BED HEAD FOR MEN Catwalk Hardcore TIGI Color
 
 
 
 
 
1

Фризьори

Галя
Лъчо

Галя

Галя

Никога не оставя нещата на случайността. Сериозна, отговорна и изключително организирана личност, но в никакъв случай „сухар”.

Професионалният й опит е изключително богат. Започва преди 7 години и включва обучения в България и Германия, сценични изяви в Рига и множество участия в магазинни предавания и фотосесии. В неспирната работа с клиенти се е усъвършенствала във всякакъв тип работа.

Какво казват клиентите за нея:

„Приятелка ми препоръча Галя. Дойдох. Нищо не й казах, но след като се видях в огледалото, разбрах, че винаги съм искала да изглeждам така! Невероятен професионалист! Оттук нататък съм нейна!”

Славка

Грета

Грета

Ентусиазма на колектива. Ако трябва да се организира купон или изненада за някого – Грета е първа.

Фризьор с доста богат професионален опит, натрупан с годините по фотосесии за списания, телевизионни предавания и видео клипове. На снимки се чувства много конфортно, а и семинарите и обученията са й добре познати. Правила е специализация в Барселона. Изключително отзивчива и спокойна личност, в присъстрието на която клиентите релаксират.

Какво казват клиентите за нея:

„За мен Грета е не само професионалистта, който се грижи за перфектната ми визия. Тя е и приятел. Благодаря й за това, че се грижи за мен, че ме кара да се чувствам добре, че ми създава самочувствие!”

Ивелина


Лъчо

Лъчо

Инновативната личност

През 1996 година завършва Техникум по фризьорство в гр. София, но от четири години се занимава професионално в тази област. Привърженик е на английския стил, както и работи. От Лондон черпи идеи – семинари, шоу-програми, street. В момента е водещ – фризьор на предаването „Модерно” и участва в множество фотосесии за списания.

„Индивидуализъм” – това е неговото определение за модни тенденции.

Какво казват клиентите за него:

„Едно много приятно запознаване с Лъчо и Вашия салон – Благодаря! Впечатляващ професионализъм! Успех”

Николай

Тони

Тони

„Свежата” кръв в отбора.

Свежа е, защото на 15 години е започнала работа в салон, заедно с опитни фризьори. В началото е била асистент и постепенно започва да създава свои клиенти. И така вече повече от 6 години, през които е участвала и печелила конкурси в България и чужбина и множество шоу-ревюта. Казва, че много обича работата си и по-никакъв начин тя не я натоварва.

Какво казват клиентите за нея:

„ Ако за първи път идвате в салона, повярвайте ми, няма как да го смените с друг. Пипнат ли Ви веднъж ръцете на професионалист като Тони – забравете за всички останали! От както съм поверила грижата за визията си на нея, да Ви кажа честно няма човек, който да ме е срещнал и да не се е възхитил на прическата и цвета на косата ми.”

Весислава

Зори

Зори

Това е спортната линост в екипа. Занимава се сериозно с „Tae Bo” и спининг.

Фризьор е от повече от 7 години. Професионалният й живот я е отвел към работа предимно с чужденци. Говори италиански и английски.

Какво казват клиентите за нея:

„Не е трудно да привлечеш някой да седне на стола ти, а да го задържиш като клиент! Това направи с мен Зори!”

Милена


 
 
Инспектор N-JOY и Агент Z-ROCK награждават с TIGI!

Инспектор N-JOY и Агент Z-ROCK награждават с TIGI!

Всеки ден от 08.02.2010 г. до 12.03.2010 г. Инспектор N-JOY и Агент Z-ROCK награждават с TIGI!
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!!

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!!

Уникалнара колекция на TIGI Rockaholic съвсем скоро ще бъде в България. Можете да разгледате продуктите в нашия on-line магазин на www.


виж промоция
 
 
 
 
 
 
 web design
 
 
eXTReMe Tracker