BED HEAD body by BED HEAD BED HEAD FOR MEN Catwalk Hardcore TIGI Color
 
 
 
 

Това е начин на живот. Изключително модерна гама от аксесоари за клиенти и фризьори отговарящи на желанието за перфектна визия. От изправящи преси и сешоари, през четки, гребени и аксесоари!

 

 

За нас е удоволствие да Ви представим TIGI Boutique!


Това е не просто фризьорски салон, а място на което можете да получите професионална консултация, адекватни съвети за поддръжката на Вашата коса и да релаксирате под грижите на фризьорите ни.


На място можете да закупите от продуктите на американската марка TIGI (разпространяват се само в салони). Салона предлага пълна гама на сериите Bed Head, Cat Walk, Body, B for Men, Hardcore и работи с боите TIGI colour. Продуктите TIGI са създадени за различните стилове на живот. Без значение дали сте рокзвезда, чаровна кралица, неглиже или изтънчени, ще откриете Вашите продукти.


TIGI не са просто продукти, а начин на живот!
Променете представите си за фризьорски салон!

 


Мнения на клиенти:

„Ако искате винаги да изглеждате безупречно и да сте в крак с най-новите модни тенденции значи TIGI трябва да бъде Вашият избор.
Ако не сте използвали досега продуктите на TIGI, няма как да отлагате повече, даже мога да кажа, че е повече от чудесно откакто се предлагат в салона.
Няма по-уникални продукти от тях!!!”

Весислава


 „Приятна атмосфера, страхотно отношение, добри професионалисти! Има ли нещо по-важно?!
Благодаря на всички ви за прекрасното отношение!”

Милена

„Благодаря на всички, които работят в този салон, защото ме приемат не само като клиент, но и като приятел! Запазете духа си и бъдете винаги най-добрите!”
Ивелина

*Внимание: Всички цитати на клиенти са извадени от Книгата за мнения на TIGI Boutique.

 
 
Инспектор N-JOY и Агент Z-ROCK награждават с TIGI!

Инспектор N-JOY и Агент Z-ROCK награждават с TIGI!

Всеки ден от 08.02.2010 г. до 12.03.2010 г. Инспектор N-JOY и Агент Z-ROCK награждават с TIGI!
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!!

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!!

Уникалнара колекция на TIGI Rockaholic съвсем скоро ще бъде в България. Можете да разгледате продуктите в нашия on-line магазин на www.


виж промоция
 
 
 
 
 
 
 web design
 
 
eXTReMe Tracker