BED HEAD body by BED HEAD BED HEAD FOR MEN Catwalk Hardcore TIGI Color
 
 
 
 

FASHION

Colour with Style е ново виждане за боядисването на косата. В TIGI вярваме, че цветът в моден аксесоар. Добавяне на цвят към прическата може да подчертае стила или може да създаде изцяло нов стил. Той променя вида и структурата на косата. Цвета помага да се отразят последните модни тенденции. Изграждайки репутация на нашите марки и използвайки последни технологии, TIGI вече може да предложи на фризьорите всичко, от което се нуждаят, за да създадат тяхна уникална и цялостна визия.

ТЕХНОЛОГИЯ

TIGI Complex: вкаран е в продуктите TIGI colour. Създаден, за да повишава комфорта на клиента, да подобрява състоянието на косата, да запази естествената защита на скалпа и да придаде максимален блясък. Ключови съставки:

Лайка: Успокоява чувствителния скалп, намалява дразненето

Амино-киселини: подхранва косата, поддържа правилно ниво на хидратация

Захарни кристали: Придава блясък и лъскавина

TIGI Aroma: Нов антиалергичен аромат, който премахва миризмата на амоняк, действа като ароматерапия. Ананас за Creative/Ultra Lift/Mix Master, Тропическа есенци за Radiant Gloss и краставица за True Light.

Кремообразна-гел консистенция: Лесно и равномерно нанасяне; може да се използва с купичка и четка или апликатор

100% перфектно балансирана неутрална база: сигурни резултати

 

 

За нас е удоволствие да Ви представим TIGI Boutique!


Това е не просто фризьорски салон, а място на което можете да получите професионална консултация, адекватни съвети за поддръжката на Вашата коса и да релаксирате под грижите на фризьорите ни.


На място можете да закупите от продуктите на американската марка TIGI (разпространяват се само в салони). Салона предлага пълна гама на сериите Bed Head, Cat Walk, Body, B for Men, Hardcore и работи с боите TIGI colour. Продуктите TIGI са създадени за различните стилове на живот. Без значение дали сте рокзвезда, чаровна кралица, неглиже или изтънчени, ще откриете Вашите продукти.


TIGI не са просто продукти, а начин на живот!
Променете представите си за фризьорски салон!

 


Мнения на клиенти:

„Ако искате винаги да изглеждате безупречно и да сте в крак с най-новите модни тенденции значи TIGI трябва да бъде Вашият избор.
Ако не сте използвали досега продуктите на TIGI, няма как да отлагате повече, даже мога да кажа, че е повече от чудесно откакто се предлагат в салона.
Няма по-уникални продукти от тях!!!”

Весислава


 „Приятна атмосфера, страхотно отношение, добри професионалисти! Има ли нещо по-важно?!
Благодаря на всички ви за прекрасното отношение!”

Милена

„Благодаря на всички, които работят в този салон, защото ме приемат не само като клиент, но и като приятел! Запазете духа си и бъдете винаги най-добрите!”
Ивелина

*Внимание: Всички цитати на клиенти са извадени от Книгата за мнения на TIGI Boutique.

 
 
Инспектор N-JOY и Агент Z-ROCK награждават с TIGI!

Инспектор N-JOY и Агент Z-ROCK награждават с TIGI!

Всеки ден от 08.02.2010 г. до 12.03.2010 г. Инспектор N-JOY и Агент Z-ROCK награждават с TIGI!
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!!

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!!

Уникалнара колекция на TIGI Rockaholic съвсем скоро ще бъде в България. Можете да разгледате продуктите в нашия on-line магазин на www.


виж промоция
 
 
 
 
 
 
 web design
 
 
eXTReMe Tracker